All

Интериорен дизайн на заведения

Искате да впечатлите своите клиенти? Искате да вдъхнете нов живот и нов стил на своя бар, дискотека или ресторант? Дизайнерите на Студио 13 Дизайн ще Ви предложат най-подходящият стил според Вашата визия.

В съвременната конкуренция на пазара, много често малките детайли и усещания карат клиента да се върне отново при Вас. Създаването на подходящата атмосфера насочена към точно определена целева група от клиенти е ключовият фактор за успешен бизнес в ресторантьорството и развлеченията. Нашите интериорни дизайнери ще обсъдят и анализират Вашата визия и изисквания, и ще Ви предложат най-подходящият вариант.

Неведнъж сме били свидетели на инвестиции в мебелировка и техника, в заведения, на които са се възлагали големи надежди, но когато влезеш вътре непрекъснато имаш чувството, че нещо не е наред. С общи усилия ще се опитаме да избегнем този ефект. 

Заповядайте и разгледайте интериорните проекти на заведения, които сме правили за наши клиенти, и не се притеснявайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси.